Kundeservice: 97 22 45 88
Kundeklub 5% RABAT på ALT

Nyhedsbrev

Profil af Bonnie Dyrecenter

Bonnie Dyrecenter Danmark ApS er Danmarks største professionelle kæde for dyrehandlere bestående af 33 butikker fordelt over hele landet.

Alle butikker bærer navnet Bonnie Dyrecenter.

I dag består organisationen af de 33 medlemsbutikker hvorfra der er valgt en bestyrelse. Bestyrelsen består af 4 personer, og herudover én kædechef. Desuden har organisationen et hovedkontor hvor administrationen af kæden fortrinsvis styres fra.

 

Samhandel mellem grossisten og detailhandlen

Kæden blev etableret i 1988 af en grossist som leverandørejet kæde. Allerede fra begyndelsen bar kæden navnet Bonnie Dyrecenter. Kæden blev dannet med egne vedtægter og bestyrelse. Det var med samhandel mellem grossisten og detailhandlen for øje, at Bonnie Dyrecenter blev født.


I 1994 besluttede en enig bestyrelse at løsrive sig fra grossisten og danne sin egen forening. Aftalerne mellem grossisten og Bonnie Dyrecenter var blevet for snævert i forhold til udviklingen på markedet, så derfor var alle parter enige om, at en løsrivelse var på sin plads.

Foreningen skulle være frivillig og stadig bære navnet Bonnie Dyrecenter. En del af vedtægterne og den organisatoriske opbygning er også den samme som tidligere.


Samarbejdet mellem butikkerne er i dag yderst gunstigt og demokratisk. Alle butikker har fordele ved samarbejdet og alle butikkerne yder en indsats til et fornuftigt samarbejde.

 

Stærk profil

Bonnie Dyrecenter kæden er dog stadig meget interesseret i, at flere butikker tilslutter sig fællesskabet. Jo flere medlemmer des stærkere profil.

Et samarbejde mellem mange deltagere giver mulighed for gunstige priser på produkter, fælles markedsføring, fordelagtige leverandøraftaler og meget mere.

 

Fordele ved samarbejde i Bonnie Dyrecenter

Fordelene ved det stærke samarbejde betyder også: bedre kundeservice, fordi vi kan tilbyde kunden den ekspertise de forventer om deres kæledyr. Og ikke mindst gratis konsulentbistand, fordi vi hjælper hinanden på de områder der er behov for det.

Bonnies Dyrecenter – besøg vores dyrehandel

Hos Bonnies Dyrecenter i Herning bliver du altid mødt af smilende og veluddannet personale, som har mere end 30 års erfaring. Vi er en selvstændig dyrehandel, og vi har haft Bonnies Dyrecenter i 30 år. 

Vi er specialister inden for almindelige kæledyr og forhandler også levende dyr. Husk at vi altid matcher den bedste pris og tilbyder prisgaranti og har tilmed det største udvalg.

Dyrebutik tilbyder god rådgivning

Vi deler glædeligt ud af vores professionelle viden og tilbyder gode råd og vejledning i forbindelse med dit køb i vores dyrebutik. 
Vi elsker selv dyr og har har blandt andet katte- og fiskeopdræt som hobbies. Vi har en stor interesse for dyr, som vi gerne deler med vores kunder. Vi rådgiver vores kunder omkring alt fra pasning til pleje. Vi ønsker nemlig det absolut bedste for vores dyr, og derfor ønsker vi, at de bliver solgt videre til vores kunder, som har den bedst mulige indsigt og viden om dyret.

Kontakt vores dyrehandel og hør nærmere

Har du nogle spørgsmål vedrørende vores sortiment her på siden eller i butikken, eller har du brug for professionel rådgivning omkring kæledyr, kan du altid kontakte os på telefon 97 22 45 88 eller e-mail herning@bonniedyrecenter.dk. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kigge forbi vores dyrehandel i Herning.