Kundeservice: 97 22 45 88
Kundeklub 5% RABAT på ALT

Nyhedsbrev

Kattefoder

Der er 10 varer.

Kattefoder fra anerkendte producenter

Hos Bonnie Dyrecenter i Herning forhandler vi et stort og velassorteret sortiment af forskelligt kattefoder fra en lang række anerkendte producenter. Vi forhandler kattefoder for enhver smag, og som dækker ethvert behov fra: Royal Canin, Hill’s, Calibra, Arion, Kingsmoor, lams, Applaws og Henne Pet Food Kat.

Køb kattefoder i vores butik

Bor du i Ikast, Silkeborg, Herning eller et andet sted i Midtjylland, er det bare om at kigge forbi vores butik og se det store udvalg af kattefoder. Har du nogle spørgsmål, kan vi kontaktes enten på telefon 97 22 45 88 eller e-mail herning@bonniedyrecenter.dk.

Underkategorier

 • Royal Canin
  Royal Canin kattefoder i forskellige varianter Her på denne side kan du se en oversigt over alt det Royal Canin kattefoder, du kan købe i vores butik i Herning. Vi forhandler alle varianter af Royal Canin kattefoder, og skulle det ske, at vi ikke lige har den efterspurgte variant på lager i vores butik, kan vi uden problemer bestille den hjem til dig. Dæk ethvert behov med Royal Canin kattefoder Royal Canin har fremstillet kattefoder for ethvert behov. Køb for eksempel foder til din kat, der er over 12 år eller din kat, der er meget aktiv udendørs. Vi forhandler også kalorielette varianter, samt foder der holder pelsen smuk. Kontakt os på telefon 97 22 45 88 eller e-mail herning@bonniedyrecenter.dk, hvis du har spørgsmål, eller kig forbi butikken, hvis du bor i nærheden af Silkeborg, Ikast eller resten af Midtjylland.
 • Calibra
  Calibra kattefoder for enhver smag Vi forhandler et stort og velassorteret sortiment af Calibra kattefoder for enhver smag. Bor du i Herning, Silkeborg, Ikast eller et andet sted i Midtjylland, kan du med fordel kigge forbi vores butik, hvis du er ude efter kvalitetsfoder til din kat. Stort udvalg af Calibra kattefoder Calibra kattefoder findes i mange forskellige varianter. Du kan for eksempel købe kattefoder, der er velegnet til kastrerede eller steriliserede katte, katte med glutenallergi, voksne katte, katte der skal tabe sig og så videre. Kontakt os på telefon 97 22 45 88 eller e-mail herning@bonniedyrecenter.dk, hvis du har nogle spørgsmål eller kig forbi vores butik.
 • Hill`s
  Hill’s kattefoder til alle behov Hos Bonnie Dyrecenter i Herning kan du finde et stort udvalg af det populære Hill’s kattefoder til din kat. Vores udvalg af Hill’s kattefoder består blandt andet af kattefoder til ældre katte, det vil sige over syv år, foder til katte, der har problemer med urinvejene, foder, der sørger for at holde vægten nede samt almindeligt kattefoder til voksne katte.  Køb Hill’s kattefoder i vores butik Bor du i Silkeborg, Herning, Ikast eller måske et andet sted i Midtjylland, kan du med fordel købe Hill’s kattefoder i vores dyrebutik. Du kan også kontakte os på telefon 97 22 45 88 eller e-mail herning@bonniedyrecenter.dk, hvis du har nogle spørgsmål.
 • Applaws
 • Iams
 • Arion
  Arion kattefoder til ethvert behov Forkæl din kat med Arion kattefoder af høj kvalitet. Vælg det rette Arion kattefoder til din kat Fra vores butik i Herning forhandler vi blandt andet Arion kattefoder til ældre katte med en tendens til overvægt, katte der er blevet steriliserede, katte med sart mave, katte med urinvejsproblemer, killingefoder samt kattefoder til almindelige voksne katte. Bor du for eksempel i Ikast, Silkeborg eller et andet sted i Midtjylland, kan du med fordel kigge forbi vores butik for at købe kvalitetsfoder til din kat. Du kan også ringe til os på telefon 97 22 45 88 eller skrive til e-mail herning@bonniedyrecenter.dk, hvis du har nogle spørgsmål.
 • Kingsmoor
  Kingsmoor kattefoder til ethvert behov Bor du i nærheden af Herning, Ikast, Silkeborg eller et andet sted i Midtjylland, så kan du købe kvalitetsfoder til din kat fra Kingsmoor hos os. Vi forhandler nemlig et stort udvalg af Kingsmoor kattefoder for enhver smag og til ethvert behov. Køb Kingsmoor kattefoder der tilgodeser din kats behov Vælg blandt andet mellem Kingsmoor kattefoder, der indeholder næringsstoffer, som er med til at holde leddene sunde, eller vælg foder med fibre, der giver en god tarmslimhinde, som mindsker opkast af hårboller med mere. Har du spørgsmål eller brug for hjælp kan du enten kigge forbi i butikken eller kontakte os på telefon 97 22 45 88 eller e-mail herning@bonniedyrecenter.dk.
 • Henne Pet Food Kat